Welcome Guest ( Log In | Register ) · IRC Chat


 
Closed TopicStart new topic
Arcade?, might be my fault
GodlyMortal
post May 23 2007, 08:29 AM
Post #1


Step into the light with GodlyMortal.
Group Icon

Group: Members
Posts: 425
FEPoints: 0
Joined: 2-March 07
From: New York
Member No.: 1,274



QUOTE
The error returned was:
You don't have enough posts to play a game

i dont remember seeing anything about needing posts...even so, im still active with 200-so posts.
Go to the top of the page
Current Mood: Yes.
+Quote Post

Zerxer
post May 23 2007, 10:28 PM
Post #2

TITS!
Group Icon

Group: Members
Posts: 2,193
FEPoints: 7,850
Joined: 4-March 06
From: San Antonio, TX
Member No.: 2



Congratulations, you're the fourth person! XD

As I've said twice (once through a PM and once in the Arcade Errors thread): it's been recently set so that you must have 2 posts per day to play in the arcade. Maybe SaS should put an advisory about this somewhere..
Go to the top of the page
Current Mood: So I'm confused, big whoop, wanna fight about it?
+Quote Post

Dragon Hellfire
post May 23 2007, 10:58 PM
Post #3


Mmhmm.
Group Icon

Group: Members
Posts: 1,285
FEPoints: 290
Joined: 11-March 06
From: Srsly, it's Alaska
Member No.: 78



I'm like, exactly at 2 per day. ;]
Go to the top of the page
Current Mood: No data.
+Quote Post

Zerxer
post May 24 2007, 03:09 PM
Post #4

TITS!
Group Icon

Group: Members
Posts: 2,193
FEPoints: 7,850
Joined: 4-March 06
From: San Antonio, TX
Member No.: 2



K, SaS made an announcement now which can be found at the top of this section of the forum (or here)

TC
Go to the top of the page
Current Mood: So I'm confused, big whoop, wanna fight about it?
+Quote Post


Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2019 - 06:14 AM

Affiliates