Welcome Guest ( Log In | Register ) · IRC Chat


 
Reply to this topicStart new topic
This goddamn thing says i have not readed FAQ, altought I have, about this "i have readed FAQ" box
Royalassassin
post Sep 26 2008, 07:39 AM
Post #1


FEPer
Group Icon

Group: Members
Posts: 20
FEPoints: 330
Joined: 26-September 08
Member No.: 6,612



In short, I have a problem with that that when i press "submit my charater" - button, and have marked "i have readed the FAQ" box, and still after i have answered yes to "do you want to submit your charater?" is says that i have not readed FAQ. What in hell I'm supposed to do?
Go to the top of the page
Current Mood: No data.
+Quote Post

Ellis
post Sep 26 2008, 08:08 AM
Post #2

I LOVE THIS COMPANY
Group Icon

Group: Members
Posts: 667
FEPoints: 2,130
Joined: 12-March 06
From: Toronto, Ontario, Canada
Member No.: 84



Try reading the FAQ. (IMG:style_emoticons/blue/hmm.gif)
Go to the top of the page
Current Mood: bidoofbidoofbidoof
+Quote Post

Rezerai
post Sep 26 2008, 03:24 PM
Post #3


FEPer
Group Icon

Group: Members
Posts: 62
FEPoints: 935
Joined: 1-June 08
Member No.: 4,741



Actually I had a friend a couple weeks ago who was going to join but encountered this sort of problem. I trust he did read through the FAQ but after re-reading it a few times it still wasn't letting him make any characters and he gave up. I'll be seeing him over the weekend so I'll try to bug him into at least checking if it's still an issue for him.
Go to the top of the page
Current Mood: No data.
+Quote Post

Geoffrey
post Sep 26 2008, 04:34 PM
Post #4

Return of The Silver Knight
Group Icon

Group: Members
Posts: 1,250
FEPoints: 5,000,180
Joined: 18-November 07
From: Illinois, USA
Member No.: 2,314



If you read the FAQ, you would know what you have to do...
Go to the top of the page
Current Mood: Amazing
+Quote Post

Mr. Sirius
post Sep 26 2008, 05:53 PM
Post #5


Siriusly Enigmatic (Calculating Stoic)
Group Icon

Group: Members
Posts: 995
FEPoints: 110
Joined: 19-April 07
Member No.: 1,557

Skylessia Characters
#1



If you had read every (single) word of the FAQ, there's a tidbit you would be interested in with relation to making your characters.

Just opening up the links and scanning doesn't work, and neither does leaving your computer on the FAQ for X amount of minutes.
Go to the top of the page
Current Mood: Siriusly Thinking.
+Quote Post

Ellis
post Sep 27 2008, 10:04 AM
Post #6

I LOVE THIS COMPANY
Group Icon

Group: Members
Posts: 667
FEPoints: 2,130
Joined: 12-March 06
From: Toronto, Ontario, Canada
Member No.: 84



If you'd read the FAQ, you wouldn't have this problem. The very solution you're looking for is in the FAQ. (IMG:style_emoticons/blue/dry.gif)
Go to the top of the page
Current Mood: bidoofbidoofbidoof
+Quote Post

Rezerai
post Sep 28 2008, 07:03 AM
Post #7


FEPer
Group Icon

Group: Members
Posts: 62
FEPoints: 935
Joined: 1-June 08
Member No.: 4,741



Then I'll have to kick him for missing it. ¬_¬
Go to the top of the page
Current Mood: No data.
+Quote Post

Stavraitos
post Sep 28 2008, 11:41 AM
Post #8


Anyone know who this is?
Group Icon

Group: Members
Posts: 307
FEPoints: 0
Joined: 1-February 08
Member No.: 2,806



Yeah, my cousin had the same problem. He kept reading the faq and it didn't work. I decided to do it for him, and I found the answer XD
Go to the top of the page
Current Mood: No data.
+Quote Post


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 18th October 2018 - 06:06 PM

Affiliates