Welcome Guest ( Log In | Register ) · IRC Chat


 
Reply to this topicStart new topic
Using the Master Crown
hammythepig
post Jul 31 2012, 11:09 AM
Post #1


FEPer
Group Icon

Group: Members
Posts: 25
FEPoints: 405
Joined: 22-June 12
From: Canada
Member No.: 75,409



I have recently purchased a master crown, and now I'm looking to get a second lord unit.

However, being the noob that I am, I don't know everything about them.

I was wondering if you guys could help me out on two things.

1. How does the master crown work? Ie can I use it on a lvl 8 who was created more than 10 days ago and still change his stats and his stats will reflect his level and lord status? Or do I have to make a new lvl 1 character and use it on them right away?

2. How do I go about choosing who to become a lord? Now this involves a couple things:
- Can you only have 1 lord in battle at a time?
- I know it's personal preference, but generally what classes are good lords?
- Other than the stat bonus being 8/70 rather than 6/40, are there any other benefits to being a lord?

Thanks for your help! (IMG:style_emoticons/blue/^_^.gif)
Go to the top of the page
Current Mood: No Data
+Quote Post

Nohrian Lord S-IX
post Jul 31 2012, 01:29 PM
Post #2

YOU CAN'T BEAT THE SPEED!
Group Icon

Group: Administrators
Posts: 1,232
FEPoints: 1,000,000,014
Joined: 6-January 10
From: That place with that name
Member No.: 10,918



QUOTE(hammythepig @ Jul 31 2012, 11:09 AM) *
I have recently purchased a master crown, and now I'm looking to get a second lord unit.

However, being the noob that I am, I don't know everything about them.

I was wondering if you guys could help me out on two things.

1. How does the master crown work? Ie can I use it on a lvl 8 who was created more than 10 days ago and still change his stats and his stats will reflect his level and lord status? Or do I have to make a new lvl 1 character and use it on them right away?

You can use them on any unit

2. How do I go about choosing who to become a lord? Now this involves a couple things:
- Can you only have 1 lord in battle at a time?
Only certain team maps allow for more than one lord, a main example being those Orange vs all the other color maps, Orange gets as many lords as there are players on the other team.

- I know it's personal preference, but generally what classes are good lords?
It's hard to make a bad lord (most of the time), make what you want for now~

- Other than the stat bonus being 8/70 rather than 6/40, are there any other benefits to being a lord?
Er...when you play lord defeat you get +2 to all stats (excluding: HP,Con/Aid,Mov)
Also, you can't play Lord Defeat or Respawn w/o a Lord unit present


Thanks for your help! (IMG:style_emoticons/blue/^_^.gif)
np
Go to the top of the page
Current Mood: DO THE DO THE CATWALK, DO THE DO THE CATWALK!!!!!
+Quote Post

TBE
post Jul 31 2012, 02:22 PM
Post #3

The Kobe System
Group Icon

Group: Members
Posts: 516
FEPoints: 27,814,619,000,000,000
Joined: 31-May 08
From: Tx.
Member No.: 4,715



You should master crown a shaman and make it into a Lisa.
Go to the top of the page
Current Mood: Tebowing
+Quote Post

hammythepig
post Aug 1 2012, 10:28 PM
Post #4


FEPer
Group Icon

Group: Members
Posts: 25
FEPoints: 405
Joined: 22-June 12
From: Canada
Member No.: 75,409



Thanks Blade Lord! (IMG:style_emoticons/blue/happy.gif)

QUOTE(Providence @ Jul 31 2012, 03:22 PM) *
You should master crown a shaman and make it into a Lisa.


"Lisa"?
I can see a lord shaman would make a good tanky unit, good def and res.
There is no Nosferatu in FETO is there? (IMG:style_emoticons/blue/crying.gif) that would be too OP i guess
Go to the top of the page
Current Mood: No Data
+Quote Post

Misha
post Aug 2 2012, 06:48 PM
Post #5

Minty Idolm@ster
Group Icon

Group: Members
Posts: 1,665
FEPoints: 9,006
Joined: 9-May 08
From: Yamaku~
Member No.: 3,812



No nosferatu.

Any unit can be a good generic unit. Thus, any unit can be a good lord.

The only bonus is that the lord has huge stats. Aside from that, it's only penalties. (The target of Lord Defeat matches, can't join other lords in battle)

I've made lords out of just about every unit in the game, and they all perform well enough.
Go to the top of the page
Current Mood: Stupid
+Quote Post

hammythepig
post Aug 3 2012, 07:43 PM
Post #6


FEPer
Group Icon

Group: Members
Posts: 25
FEPoints: 405
Joined: 22-June 12
From: Canada
Member No.: 75,409



Yeah i guess there are some penalties for having boosted stats.

Okay good to know thanks! (IMG:style_emoticons/blue/happy.gif)
Go to the top of the page
Current Mood: No Data
+Quote Post


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 23rd April 2018 - 11:37 PM

Affiliates